michelvanlin.nl
 
Start Informatie Fotoalbum Links Contact


 
Info over Marij
Info over Michel
Dolly van Lin
Geschiedenis
Welkom op de infopagina van Michel van Lin.
 
Ik ben geboren op 27 juli 1957 te Meerssen, daar heb ik 43 jaar gewoond en nu woon ik in Maastricht.

Na een Argrarische en Technische opleiding heb ik voornamelijk gewerkt als Hovenier, maar ook als Boor- Springmeester.

Vanwege een Reumatische aandoening "de ziekte van Bechterew" - Axiale spondyloartritis (april 1992) en een Chronische darm ontsteking "de ziekte van Crohn" (mei 2006), neem ik niet meer deel aan het dagelijkse arbeidsproces.

In plaats hiervan bezocht ik vanaf okt 1994 enkele dagen per week verschillende Activiteiten Centra voornamelijk Activiteitencentrum Maastricht van Stichting Gehandicaptenzorg Limburg.
Hier werkte ik aan mijn lichamelijke conditie en voor zover het mijn gezondheid toestond aan het ClŽntenweb (webmaster) c.q. CliŽntenportal (moderator), deelde mijn kennis met lotgenoten en begeleiders, graag maakte ik foto's van activiteiten vooral van de jaarlijkse waterdagen.
Vanwege de invoering van de (hoge) eigenbijdrage en mede omdat het zorgaanbod niet meer aan mijn persoonlijke wensen voldeed, heb ik het zorgcontract m.i.v. 14-06-2010 beŽindigd.

Verder vind ik het interessant om uit te zoeken welke Computer en Communicatie aanpassingen er zijn voor mensen met een handicap.

Mijn hobby's zijn Fotograferen en Computeren, o.a. Simulatie spellen: Treintjes (Trein simulatie), American Truck Simulator, Euro Truck Simulator 2 & Microsoft Flight Simulator.
 
(Microsoft is al enige tijd geleden gestopt met de ontwikkeling van Flight Simulator, Dovetail heeft het inmiddels weer opgepakt kijk op Microsoft Flight Simulator: Steam Edition.)
 
Passief houd ik me bezig met Baseball (Toronto Blue Jays), Schaatsen, Wielrennen en Geologie, maar ook ben ik geÔnteresseerd in de Ruimtevaart.

Graag luister ik naar Synthesizer muziek vooral van Jean Michel Jarre en ik probeer geluid te krijgen uit mijn Roland E-70 Intelligent Synthesizer en met PowerTracks Pro Audio 2011.

Info over Marij | Info over Michel | Dolly van Lin | Geschiedenis
Start | Informatie | Fotoalbum | Links | Contact
 
Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 03 januari 2019 19:58 +0100